Tuesday, July 3, 2012

Contest I Love My Campus Datuk Seri Hj Mohamed Khaled Nordin




Hai korang .. sebelum ni laju je kan aku update blog tapi sejak- sejak da sambung belajar ni takde mase sangat nak ngadap blog ni..nak cite ckit ni aku ade join 1 contest ni .. I love My Campus .. 
kalau dah join memang sure - sure lah aku sayang kan UNIMAS .. wahahaha
so tak tau nak letak pic yang mana 1.. dok belek2 album terjumpe la plak gambar awal sem hari tu mase kitorang gi jogging..


nanti kalau korang ade kesempatan datang UNIMAS try la jalan - jalan kat Tasik Cinta .. pastu pegi lah jalan - jalan kat Jambatan Cinta .. semua nak nama cinta je ni apa masalah pulak..
haha sudah.. tapi serious memang cantik..kalau tak silap aku, tasik tu bentuk hati..
nak mintak tolong korang ckit..tolong vote gambar kitorang kat bawah ni boleh x ? hehe gambar kat bawah ni kitorang amek kat air terjun dekat2 dengan Fakulti Seni Gunaan Unimas .. tekan butang VOTE ni atau kat bawah ni .. terima kasih kawan - kawan .. semoga Allah membalas jasa kalian yer ..










No comments: